Ministar Ugljanin primio turske investiture

Bez autora
Dec 20 2012

Ministar u Vladi Srbije i predsednik srpskog dela Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju sa Turskom dr Sulejman Ugljanin primio je danas u svom kabinetu tročlanu privrednu delegaciju iz Republike Turske na čelu sa Mustafom Agalarom, predsednikom Upravnog odbora kompanije Makina Takım Industri.Ministar Ugljanin očekuje da zakoni o bezviznom režimu i o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske pruže mogućnosti za saradnju i investiciona ulaganja turskih firmi u Srbiju.

Ministar Ugljanin primio turske investitureMinistar u Vladi Srbije i predsednik srpskog dela Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju sa Turskom dr Sulejman Ugljanin primio je danas u svom kabinetu tročlanu privrednu delegaciju iz Republike Turske na čelu sa Mustafom Agalarom, predsednikom Upravnog odbora kompanije Makina Takım Industri.

Ministar Ugljanin je istakao da očekuje da zakoni o bezviznom režimu i o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske pruže mogućnosti za saradnju i investiciona ulaganja turskih firmi u Srbiju.

Turska privredna delegacija boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji i tom prilikom razmotriće mogućnosti i kapacitete za investiranje i poslovanje u Srbiji. Makina Takım Industri je osnovana 1957. godine u Turskoj, kao prvi proizvođač rezanog alata i predstavlja najvećeg proizvođača u toj oblasti u Turskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik